Episodi 6 – Autobombu

En aquest nou capítol del vostre podcast histèric de referència ens fem una mica d’autobombu. Per què? Doncs perquè és el nostre podcast i ens venia de gust compartir amb vosaltres dos projectes molt xulos que hem dirigit i que, no ens enganyem, ens han portat molta feina (i sí, això ens serveix d’excusa per no haver tret programa des de fa un mes i mig…).

Els projectes:

Con V de Violeta: congrés feminista online. Podeu comprar el passi violeta en aquest enllaç i podreu accedir a un munt de formació meravellosa feta per feministes brutals!

Sexe ForaDeNorma: un llibre eròtic feminista. Unes relacions sexuals diferents però normals. Ens allunyem del coitocentrisme amb aquest llibre eròtic que recull els relats guanyadors del concurs de literatura eròtica que porta el mateix nom. Podeu comprar el llibre a qualsevol llibreria o, si ho voleu fer online, en aquesta llibreria virtual respectuosa amb les petites llibreries (caca Amazon).

Histèria col·lectiva
Histèria col·lectiva
Episodi 6 - Autobombu
/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *