No cal que expliquem per què aquesta imatge, oi?

Episodi 21. Un episodi marcat per l’actualitat de la premsa del cor i de les novetats musicals. Que no parlem (massa) de la Shakira i en Piqué, que si voleu la tertúlia sobre el tema podeu anar a buscar a altres llocs.

Avui parlem de les infidelitats, i lo d’aquesta ex-parella ens ve fantàstic per introduïr el tema. Un tema que, com veureu, ens encanta, i per això se’ns n’ha anat la cosa una miqueta de les mans i teniu gairebé un capítol i mig…

Us expliquem, com sempre, quines són les nostres experiències pròpies amb el tema de les infidelitats.

I tenim una veu convidada de categoria: l’Elisenda Pineda!

Tenim la biografia d’una histèrica històrica meravellosa, i mencionem a les Oye Polo (que al final ens bloquejaran de tant que en parlem, d’elles), a la Noemí Casquet, a la Blanca del Podcast Gordo (si no les coneixeu, ja trigueu), a la gent de Diversual… Una meravella de programa.

Recomanacions histèriques:

Histèria col·lectiva
Histèria col·lectiva
Episodi 21 - Les infidelitats
/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *