D’aquesta marató, parlem, sí!

Episodi 30. Quart episodi de la temporada 4.

I… final de la Histèria Col·lectiva tal i com l’entenem.

Sí, ja sabem que és una frase que impacta, però abans d’explicar-te res més sobre això, deixa’ns explicar-te què trobaràs en aquest capítol número 30 tan especial.

No és cap notícia que quan l’equip histèric vam saber que la Marató d’aquest any es dedicava a la Salut Sexual i Reproductiva vam aplaudir amb les orelles. I evidentment no podíem no fer un capítol nosaltres dedicat exactament a això, a la sexualitat en la seva part més saludable.

Per a aquest tema hem comptat amb la veu de l’Estel Solé, una periodista feminista i meravellosista que ens explica la seva vinculació amb la salut sexual.

La Histèrica Històrica t’encantarà, Trotula de Salerno. Que probablement així llegit no en tens ni punyetera idea de qui és, però si escoltes el capítol, doncs t’encantarà la seva història.

I unes quantes recomanacions histèriques, clar.

I, de regal, una recomanació que no surt al capítol, però que crec que és necessària. I sí, també perquè és meva i com que jo (la Sílvia) sóc la que escric això, doncs ala, aquí ho deixo.

  • Sexpacio – de la Sílvia Catalán (que no és un llibre, és un espai d’autoaprenentatge de sexualitat. Segon autobombo)

I com sempre, mil gràcies a l’Elisenda Carod, que ens deixa la seva veu i la posa al servei de l’histerisme col·lectiu.

I gràcies al nostre tècnic i lingüista de referència amb paciència infinita, Ruben Giró.

P.D: sí, amigues. Aquest capítol número 30 marca el final d’una era. No tindrem nous capítols fins d’aquí a uns mesos, i quan els tinguem seran diferents. Millors? Pitjors? No sé, ja vindràs a dir-nos-ho, estimada oient histèrica. De moment, tanquem la paradeta aquí. Tens 30 capítols, que són 30 hores (flipa!) per escoltar histerisme, per conèixer-te millor i per gaudir més de la teva sexualitat.

Ens retrobem abans del que et penses!

Histèria col·lectiva
Histèria col·lectiva
Episodi 30 - Una Marató Sexual
/

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *